renate madsen photography skien oslo fotograf bryllupsfotograf vestfold norge forlovelse kjærestefotografering blogg 01

Kjærestefotografering – en del av forberedelsene

Kjærlighetens språk er universelt, men hvert par uttrykker sine følelser på unike måter. Som bryllupsfotograf er det mitt mission å fange essensen av deres unike kjærlighet. For de kule, partyglade og gøyale parene som ønsker tidløse, ekte bilder fulle av liv, er en kjærestefotografering før bryllupet ikke bare en perfekt anledning til å bli kjent med meg som skal være med dere på en av livets største dager, men også muligheten til å ha en litt annerledes date (med meg som tredje hjulet da, men jeg lover det blir koselig).

Her er noen supre grunner til hvorfor dere bør gjennomføre en kjærestefotografering før bryllupsdagen:

1. BLI KOMFORTABEL FORAN KAMERA

Selv de mest utadvendte blant oss kan bli kamera-sjenerte. En kjærestefotografering gir dere sjansen til å venne dere til kamera og finne ut hvordan dere best kan være dere selv. Det handler om å skape et trygt rom der dere kan slappe av, le og kanskje til og med glemme at kameraet er der. Redd for at det skal bli stille? Jeg spiller musikk fra en liten høyttaler som gjør at det aldri vil bli klein stillhet!

renate madsen photography skien oslo fotograf bryllupsfotograf vestfold norge forlovelse kjærestefotografering blogg 01

2. PERSONLIG KJEMI

For meg er det essensielt at vi klikker. Denne fotograferingen gir oss en super mulighet til å bli kjent, forstå deres vibe og hvordan dere er sammen som par. Dette er uvurderlig for å skape en følelse av teamarbeid og tillit, som igjen reflekteres i bildene.

-> Les også hvorfor du bør velge en lokal fotograf.

3. HVA SOM PASSER DERE BEST

Her kan vi teste høyt og lavt tempo og finne ut av hva som passer dere best. Elsker dere å løpe i armene på hverandre, ha kilekrig, le høyt eller bare ta det helt rolige og være trygge sammen på deres måte. Eller kanskje en blanding? Det finner vi ut av på en fotografering som denne.

4. ØYEBLIKKENE SOM KJÆRESTER

Disse bildene fanger essensen av forventningene, spenningen og kjærligheten som bygger seg opp før bryllupet. Det er en veldig fin påminnelse om tiden før dere sa «ja» til hverandre livet ut.

5. bruk bildene fra kjærestefotograferingen FØR BRYLLUPET

Invitasjoner, bryllupswebsider, eller en signaturramme ved inngangen til mottakelsen – bildene fra kjærestefotograferingen kan brukes på så mange kreative måter for å sette deres personlig touch på all the above.

Mine Tips Til Dere for å få en fin kjærestefotografering

  • Vær dere selv: Dette er deres tid til å skinne. Kle dere i noe dere føler dere fine i og reflekterer deres personlighet.
  • La oss ha det gøy: Glem de stive poseringene. La oss skape et miljø der dere kan le, danse, og være spontane. Husk, ekte øyeblikk skaper de beste minnene.
  • Kommuniser: Fortell meg om deres visjoner, ønsker, og eventuelle bekymringer. Jo mer vi deler, desto bedre kan jeg støtte dere i å gjøre denne opplevelsen uforglemmelig.

Kjærestefotograferingen før bryllupet er mer enn bare en fotosession; det er en feiring av deres kjærlighet og en veldig fin start på veien mot høydepunktet – nemlig bryllupsdagen.

Her er kjærestefotografering inkludert i mine to største bryllupspakker. Trykk her for å finne ut mer.