Litt

om meg

foto av Jonas Karlsson

Jeg er Renate,

og jeg er en sucker for en god kjærlighetshistorie.

Jeg er gift med min lifetime partner in crime Manuel, som jeg klemmer på bildet over, og som jeg også jobber sammen ettersom han filmer bryllup – den perfekte komboen med andre ord (og ja, det er han som står for alle de fine klippene på denne siden)!

Vi bosatte oss i Skien i 2020 etter mange år i Oslo. Og etter 3 år som kjærester og 1 år som gifte fikk vi vår lille gledesspreder av en datter, Hannah.

Deres kjærlighetshistorie, fanget av meg. Jeg kombinerer det kunstneriske i fotografi med bevegelse og følelser, slik at

bryllupsbildene dine blir like unike og vakre som kjærlighetshistorien deres.

Så lenge du nyter selskapet av din bedre halvdel, så fikser jeg resten

renate madsen photography fotograf skien østlandet bryllupsfotograf05

6 KJAPPE

  • Elsker å lete etter skatter i bruktbutikker
  • Danser helst til høy musikk med fireåringen
  • Hoster mer enn gjerne og mener det alltid er en grunn til å feire
  • Spiser aller helst fiskeboller i hvit saus
  • Har fryktelig mange grønne-plante-babyer
  • Heldig medlem av koret Euphoria

Er du ute etter en stressfri bryllupsdag, der fotograferingen flyter sømløst gjennom alle øyeblikkene? Leter du etter en fotograf som ikke bare dokumenterer, men også støtter deg gjennom dagen? Da er du på rett sted. Jeg er her for par som ønsker å feire kjærligheten sin på sin helt egne måte, omgitt av nære og kjære.

kanskje har du sett meg her

logga bryllupssnakk
norges fotografforbund renate madsen fotograf bryllupsfotograf telemark skien oslo
sadoni black
la oss snakke om

4 ting dere burde vite

SAVE THE DATE

Velg meg hvis dere ikke bare ønsker en fotograf, men en engasjert samarbeidspartner. Jeg tar meg tid til å forstå deres personligheter og historie, og sikrer at bildene fanger kjærligheten og de autentiske øyeblikkene på en følelsesladet måte.

Skal vi bli venner?

Jeg vil virkelig at det føles som om dere har med en venn på slep på den store dagen deres. La oss ta en prat for å se om vi matcher i energi og kjemi – og hvem vet, kanskje dette kan bli tidenes beste samarbeid?