TIDLØSE BRYLLUPSBILDER MED EN MODERNE TOUCH

bryllupsfotograf i oslo

nå er det endelig

deres tur til å skinne

Dere har aldri før sett så bra ut, så la oss få dere til å se ut som superstjerner!

Gi meg en liste på musikk som dere elsker, så skal jeg lage en liste perfekt skreddersydd til dere som vi bruker under portrettfotograferingen – dette får dere til å slappe av enda mer og er en perfekt måte til å sette stemningen, enten dere viser frem deres beste dansemoves, ha kilekrig eller vi tar det litt roligere og dere kan komme tettere på hverandre med den musikken dere er komfortable med.

Bryllupsfest
Brudepar i solnedgang på Holckenhavn Slot i Danmark

Bryllupsdagen går SÅ FORT

DERE VIL HUSKE HVERT SEKUND

Men dere kan ikke være overalt på bryllupsdagen

KOS DERE MED VENNEFLOKKEN

Mens viktige øyeblikk blir fanget og foreviget

FÅ FANTASTISKE MINNER

Dans, le, gråt, kjenn på takknemligheten og kjærligheten


Vil dere føle dere trygge på at dere kan få ektefølte fantastiske bilder fra en fotograf som setter dere to først? Da har dere kommet til rett sted.

En dedikert bryllupsfotograf

– investeringen dere får glede av livet ut

Endelig har dere bestemt dere for å gjennomføre livets fest – bryllupsfesten deres!

Dagen dere kan samle alle deres nærmeste, som vil være med å feire DERES kjærlighet. Her finnes det ingen regler. Dere kan gjøre akkurat hva dere vil, og gjøre denne dagen så minnerik som overhode mulig!

Jeg har selv giftet meg og gått igjennom hele prosessen – spenningen om ting vil bli slik vi har planlagt. Om vi kom til å få sol hele dagen, noe vi ikke gjorde, men det ble 100 ganger mer stemningsfullt og minnerikt enn hva vi kunne forestilt oss. Ikke alt gikk etter planen, men dagen ble likevel helt perfekt for oss. 

Så jeg forstår hva dere går igjennom og vil gjerne hjelpe dere med alt dere måtte lure på og komme med min ekspertise.

Når det eneste dere sitter igjen med er minner fra dagen, er det en gavepakke hver gang man kan finne frem bryllupsbildene og SE hvordan det faktisk var! En bryllupsfotograf er investeringen man får virkelig får glede av livet ut, så velg deres med omhu!

Brudepar med solbriller

Bryllupsfotografen

SOM SETTER DERE FØRST

Ja, episke bryllupsportretter er heftig dét, men jeg foretrekker å fange kjemien mellom dere to.
Kjærligheten dere to deler dere imellom.

Mitt mission er å få dere til å se på bildene å tenke; “What?! Er det virkelig oss?” fanget i de naturligste øyeblikkene om det så er tårene som triller under rørende taler eller dobbelthake-latteren man ikke klarer å holde tilbake.

Det viktigste er at bildene føles som dere. Og ikke minst øyeblikkene dere deler med deres nære og kjære.

Brudepar på brygga

Ord som betyr alt

 Følelsen som tar deg tilbake

Renate Madsen Photography

HVORFOR MEG?

renate. bryllupsfotograf. støttespiller.

Altså, jeg føler meg så heldig som får jobbe med det som startet som mitt livs største hobby? Jeg har alltid vært fascinert av kunsten å fryse et øyeblikk. Et øyeblikk som kan ha en enorm påvirkning på folk. Et øyeblikk som kan få en til å føle så mye og skape så mange ulike reaksjoner.

Det er noe helt spesielt å se tilbake på den dagen i livet man definitivt har lagt aller mest tid, energi og ressurser på. Derfor tar jeg oppgaven min så utrolig seriøst. Ikke at jeg er en spesielt seriøs person, men jeg vet så utrolig godt viktigheten av å levere kvalitet i evigvarende minner til alle parene jeg er så heldig å få jobbe med.

Det kan hende dere føler dere usikre på valget av bryllupsfotograf og ønsker å unngå stress og usikkerhet rundt dokumentasjonen av den mest spesielle dagen i livet deres. Dere vil ikke bare ha bilder; dere vil ha minner som gjenspeiler følelsene og historiene bak hvert øyeblikk.

Jeg er bryllupsfotografen som ikke bare dokumenterer, men som også er en støttespiller gjennom hele prosessen. Dere kan ha tillit til at øyeblikkene deres blir fanget på en autentisk måte, og at minnene fra dagen blir like levende som på selve dagen.

renate madsen weddingphotography bryllupsfotograf skien oslo vestfold fotograf 10

VI ER GIRA, SÅ HVA NÅ?

Brudepar som går og ler i solnedgangen

01.

NYSGJERRIGE

det begynner her

Ja, liker dere det dere ser og lurer dere på om jeg kan være rett fotograf for dere? Send meg en melding via kontaktskjemaet mitt, så møtes vi over et videomøte eller på en kafé i Skien.

Jeg bruker god tid på å bli kjent med dere som par og for å sjekke om vi er en bra match for å sikre at dere kan bli tidenes samarbeid.

02.

GJØR DET OFFISIELT

vi gjør det formelt

Vår første møte gir oss muligheten til å diskutere deres visjon, mine tjenester, og vurdere om vi er en perfekt match. Om alt klaffer, signerer vi kontrakten og dere betaler inn første delbetaling for å sikre datoen.

Kjærestefotografering er noe jeg anbefaler alle parene mine og er inkludert i mine to største pakker. Lurer dere på hvorfor dere bør gjennomføre en kjærestefoto?
Da bør dere lese denne artikkelen!

Bruden og hennes forlovere som feirer
Brudgom som bærer bruden

03.

LIVETS FEST

Bryllupet!

Dette er den dagen i livet dere kommer til å se absolutt drop-dead-gorgeous ut, og det fortjener den beste dokumentasjonen! Jeg er livlig og utadvendt og vil alltid komme med god energi til bryllupsdagen.

04.

EN PERSONLIG GULLGRUVE

Det er ikke til å stikke under en stol at dette er uvurderlige minner for livet. Dette er faktisk de viktigste minnene dere vil sitte igjen med, så let´s make the most of it!

DON’T JUST
take my word for it.

norges fotografforbund renate madsen fotograf bryllupsfotograf telemark skien oslo
logga bryllupssnakk
sadoni black

Når hvert bilde sier “dette var den beste dagen i våre liv”

Detaljene

investeringen

Patrón

For dere som vil gå all in og få det aller beste fra hele bryllupshelgen

69 000,-
10 timer fotografering

3 TIMER Fotografering dagen før eller etter

Minst 700 ferdigredigerte bilder

videomøter

Bryllupsguide

Kjærestefoto i Skien i forkant av bryllupet

Smakebiter innen én uke

Vakkert fotoalbum

Slideshow

Nettbasert galleri

Alle reiseutgifter innenfor Norge dekket

Dom Perignon

For dere som vil bevare de fantastiske minnene fra hele bryllupsdagen

44 000,-
10 timer fotografering

Minst 500 ferdigredigerte bilder

videomøter

Bryllupsguide

Kjærestefoto i Skien i forkant av bryllupet

Smakebiter innen én uke

Slideshow

Nettbasert galleri

Ginger Joe

For dere som vil fange essensen av bryllupsdagen

37 000,-
5 timer fotografering

Minst 300 ferdigredigerte bilder

videomøter

Bryllupsguide

Smakebiter innen én uke

Slideshow

Nettbasert galleri

Har dere spørsmål?

Dere får alle bildene levert på et nettgalleri som gjør det superenkelt å laste ned så mange steder man måtte ønske, og dele med familie og venner. Der er bildene tilgjengelig i minst 1 år.

Ikke jeg, men det gjør mannen min Manuel! Sjekk ut www.filmsbymadsen.com. Vi elsker å jobbe sammen og blir veldig glad om dere ser for dere en dag med både film og foto!

Ja! Jeg vil veldig gjerne møte dere i forkant av bryllupet for å skravle og bli kjent. Hvis dere har spørsmål om tidslinjen til bryllupet, kommer jeg gjerne med alle tips jeg har! Hvis dere bor langt unna, så funker video utmerket.

JA! Kjærestefotograferingen må skje i Grenlandsområdet, men jeg reiser mer enn gjerne for å dekke deres bryllupsdag! Om jeg må fly eller ta båt, dekker dere reisen. Hvis jeg kan kjøre bil koster det 8kr/km utenfor Grenland. Hvis det er lengre enn 1,5 t kjøring, så trenger jeg overnatting også. Antall netter avhenger av hvor bryllupet er og hvor mange timer jeg skal fotografere. Bare spør meg!

Nei, dere står fritt til å printe bildene hvor enn dere vil, men jeg har noen veldig flinke leverandører, så dere er velkomne til å printe via meg enten det er snakk om album eller veggprint.

Selvsagt! Det koster 1700 kr ekstra per påbegynte halvtime.

Jeg har en leveringstid på maks 6 uker, men ofte har jeg mulighet til å levere mellom 2 – 4 uker.

Nei, det hender også at jeg tar andre oppdrag, så send meg gjerne en melding for å få vite mer.

Jeg anbefaler at dere kler dere i noe dere er vel i og føler dere fine i. Det er lov å pynte seg! Gjerne noe som ikke skiller seg altfor mye ut, hverken i farger eller mønster. Det enkle er ofte det beste! Og ikke minst – legg fra dere mobiler og lommebøker i sekken eller vesken!

Ved booking fakturerer jeg et fast beløp på 10 000kr. Dette beløpet er ikke refunderbart.

Brudepar som feirer

SJEKK TILGJENGELIGHETEN

Lurer dere på om jeg er ledig på deres dato?
Da bør dere sende meg en melding så fort som mulig, så dere kan sikre datoen deres!
Datoene fyller seg fort opp, så det er ingen grunn til å vente!

Jeg gleder meg til å høre fra dere!

La oss bli bedre kjent

Jeg tar alltid et møte før booking, slik at vi kan finne ut om jeg er den som kan hjelpe dere med alle deres ønsker og behov!