bryllupsfotograf sandefjord midtåsen renate madsen photography ekte bryllup smoking brudekjole sandar kirke festbryllup20

En magisk bryllupsfeiring på Midtåsen i Sandefjord

19. august 2023, i de idylliske omgivelsene til Midtåsen i Sandefjord, hadde jeg gleden av å forevige bryllupet til Martine og Mats – et par som etter 12 år sammen og 1,5 år som forlovet, endelig gav hverandre sitt ja, i en feiring som både var hjertevarmende og fantastisk gjennomført.
Fra et romantisk frieri i en park i Berlin til en solfylt feiring på en takterrasse med champagne, har deres reise sammen vært en vakker fortelling om kjærlighet og felles drømmer. Deres bryllupsdag var intet unntak, fylt med ekte øyeblikk, latter, tårer, og dans.

DRØMMEKJOLEN OG DEN PERSONLIGE STILEN

Martine, med sin imponerende sans for stil, designet og tegnet sin egen kjole – en drøm som ble realisert med hjelp fra Sylvia i ByFridman. Martine forteller selv «Hun klarte å finne akkurat det stoffet jeg ønsket meg og hjalp meg tålmodig med å få til alle detaljene jeg ønsket meg». Martine strålte av glede og selvtillit – en ekte inspirasjon for enhver brud med en visjon og som ønsker å gjøre noe helt eget.

BLOMSTERKRONEN

Ikke bare kjolen var et mesterverk i seg selv, men Martine toppet hele antrekket med en blomsterkrone med hvite blomster som forøvrig varte hele kvelden! RubyElise i Sandefjord leverte blomstene til bryllupet og laget denne fantastiske blomsterkronen.

MIDTÅSEN VAR SELVE DRØMMESTEDET

Midtåsen var ikke bare et bryllupslokale; det var en drøm som gikk i oppfyllelse for Martine og Mats. De har selv hytte på Østerøya, så da var Sandefjord og Mitdåsen et naturlig valg. Med sin fantastiske utsikt og elegante dekor, var det det perfekte bakteppet for deres store dag – en plass hvor minner ble skapt og delt med de nærmeste. «Det ble litt hjemme-alene-fest-stemning», sier brudeparet selv ettersom de hadde hele stedet for seg selv.

EN DAG FYLT MED MUSIKALSKE HØYDEPUNKTER

Musikken og underholdningen var uten tvil et av høydepunktene ved Martine og Mats’ bryllup. Ingeborg Soot rørte alle med sin fortryllende stemme under vielsen i Sandar Kirke, noe som satte en nydelig tone for resten av dagen. Men musikken stoppet ikke der.

«Guttane» fra Sandefjord Sangforening sørget for et rørende og minneverdig innslag etter middagen var ferdig og trakk med dette gjestene ut til uteområdet, med en opptreden som vekslet mellom tårer, latter, og allsang. Høydepunktet for mange, kanskje spesielt for brudgommen, var imidlertid da bruden selv, sammen med Aleksander Walmann og Christer Gundersen, tok scenen, eller nærmere bestemt balkongen. Etter «guttane» var ferdige med sin opptreden, fikk alle snu seg og se Martine stå på balkongen og fremføre vennegjengens yndlingssang «Don´t stop believin’ med Journey». Det var virkelig et øyeblikk jeg tror alle inkludert meg selv, sent vil glemme!

Paret selv vi også trekke frem Dj Sebastian Emes «som skapte en helt episk stemning på dansegulvet og var svært tålmodig med en gjeng som ville høre Baris for tredje gang!»

VALGET AV BRYLLUPSFOTOGRAF

Det å velge bryllupsfotograf var veldig viktig for paret og Martine forteller «Siden jeg er svært opptatt av bilder, gjorde vi et dypdykk i bryllupsfotografer på Instagram og Google. Fremfor alt er det viktig at bildene viser noe ekte og får med stemning og fine farger. Vi ble tipset om å ta en titt på dine bilder og det er vi sååååå glad for. For en ting som du også er skikkelig god på (som man kanskje ikke tenker på på forhånd) er å få med deg absolutt alt! Og at du er så snill og omgjengelig. Vi er så sinnssykt glade for bildene du har tatt!» 

ET BRYLLUP MED GLEDE OG FEST

Fra forberedelsene om morgenen til den siste dansen, var hver del av Martine og Mats’ bryllupsdag fylt med øyeblikk av ren glede. Som deres bryllupsfotograf, er jeg evig takknemlig for at jeg fikk være med på deres spesielle dag som var så utrolig innholdsrik og fylt med en haug med fine, festglade mennesker!

Er du klar for å gjøre ditt bryllup til en uforglemmelig feiring av kjærligheten? La meg fange de ekte, ubetalige øyeblikkene av din store dag. Book meg som din bryllupsfotograf og la oss sammen skape minner som varer evig.